Δύσκολα για την ΑΕΚ; Παπαπέτρου!


Εκκωφαντικό φάλτσο της ΚΕΔ αποτελεί η επιλογή του Παπαπέτρου για τον ημιτελικό Κυπέλλου ΑΕΚ-ΑΕΛ 2-1 που γίνεται στο Ολυμπιακό Στάδιο σήμερα (18/4). Φαίνεται πως οι αρμόδιοι, όποιοι είναι αυτοί που ορίζουν, δεν πονοκεφαλιάζουν ιδιαίτερα, αφού ο διεθνής Αθηναίος ρέφερι και στα πέντε παιχνίδια των δυο τελευταίων χρόνων έχει αγωνιστική φιλοσοφία υπέρ της ΑΕΚ!

Πως γίνεται όταν η ΑΕΚ έχει μπροστά της δύσκολα, να μπαίνει ο Παπαπέτρου; Μπορεί να είναι και σύμπτωση, όμως δεν έπρεπε να την σφυρίξει ξανά εξαιτίας της διαιτησίας του στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό. Μπορεί να τον είχαν βάλει και στην Τρίπολη, όπου ηττήθηκε η ΑΕΚ, όμως από τον 33χρονο διαιτητή δεν είχε παράπονα, καθώς δεν… ασχολήθηκε με το σκληρό παιχνίδι των παικτών της, κάνοντας λάθη στον πειθαρχικό έλεγχο. Αλλωστε, δεν τιμωρήθηκε.
Την τελευταία διετία ο Παπαπέτρου έχει παίξει πέντε ματς της ΑΕΚ, ενώ στην ΑΕΛ έχει να μπει από την 01/10/16, συγκεκριμένα Λεβαδειακός – ΑΕΛ 1-1.
Αναλυτικά τα λάθη του Παπαπέτρου υπέρ της ΑΕΚ, στα πέντε παιχνίδια των τελευταίων δυο χρόνων, όπου παρότι την ευνόησε δεν μπόρεσε να νικήσει στα δυο:
ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:
04/02/18 Ολυμπιακός – ΑΕΚ 1-2: Δεν έδωσε πέναλτι στο κεφαλοκλείδωμα του Βράνιες στον Μποτία στο 18’,  ενώ στο δεύτερο γκολ της ΑΕΚ προηγείται επιθετικό φάουλ του Γιακουμάκη στον Μποτία.
01/10/17 Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ 2-0: Μπορεί η ΑΕΚ να γνώρισε την πρώτη της ήττα, όμως δεν πρέπει να έχει παράπονο από τον Παπαπέτρου. Χάρισε κάρτες, κάποιες μπορεί και να… δίπλωναν, όπως στον Βράνιες και στον Γιόχανσον.
12/03/17 ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 3-0: Στο ένα γκολ της ΑΕΚ προηγείται φάουλ υπέρ του ΠΑΟΚ, το οποίο ο Παπαπέτρου δεν καταλόγισε και στην εξέλιξη της φάσης οι Θεσσαλονικείς δέχθηκαν το γκολ. Στο άλλο προηγείται χέρι, παράβαση που επίσης δεν υπέδειξε ο Παπαπέτρου, ο οποίος δεν έδωσε και πέναλτι υπέρ τον Ενρίκε, φάση που αν γινόταν έξω από την περιοχή θα την έδινε φάουλ.
18/01/17 Παναιτωλικός – ΑΕΚ 3-2: Δεν καταλόγισε πέναλτι σε βάρος της ΑΕΚ αλλά και αποβολή του Μπάρκα.
ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ:
13/04/17 Ολυμπιακός – ΑΕΚ 1-2:

1)Φάνηκαν πολλά από αρχή, καθώς στο 22’ υπάρχει ανατροπή του Φιγκέιρας από τον Πατίτο Ροντρίγκες.
2)Στο 32’ έγινε το δεύτερο πέναλτι που δεν δόθηκε αφού στο γύρισμα του Μάριν η μπάλα βρήκε το χέρι του Σιμόες, πέναλτι που ζήτησε, με έντονες διαμαρτυρίες και ο Γερμανός, όπως και άλλοι παίκτες του Ολυμπιακού.
3)Στο δεύτερο γκολ της ΑΕΚ υπάρχει …κονσέρτο από λάθη, άρα είναι άκυρο. Πριν το κόρνερ από το οποίο προέρχεται γίνεται φάουλ στον Ρέτσο που δεν καταλογίστηκε, αν και ο Χριστοδουλόπουλος τον τράβηξε από τη φανέλα. Σα να μην έφτανε αυτό, αν προτιμάτε το αποκορύφωμα της αδικίας, είναι ότι ο σκόρερ Πατίτο έκανε κοντρόλ με το χέρι.