Εφιάλτης για τρεις ο τελικός Κυπέλλου ΑΕΚ-ΠΑΟΚ


Το ζευγάρι του τελικού, το οποίο οριστικοποιήθηκε προχθές, ξύπνησε μνήμες Πανθεσσαλικού Σταδίου, αφού και πέρσι αναμετρήθηκαν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στον τελικό του αίσχους, με τα επεισόδια στην πεζογέφυρα και τα μαχαιρώματα. Το φετινό τους ραντεβού έχει οριστεί για την 12η Μάϊου στο ΟΑΚΑ αλλά προσέξτε… Μπορεί να αλλάξει και η ημερομηνία και η έδρα.

Από το βράδυ της Πέμπτης, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος πρέπει να βλέπουν μπροστά τους τον περσινό εφιάλτη, καθώς τίποτα δεν έμεινε όρθιο! Φέτος τα πράγματα είναι χειρότερα, διότι η διαφορά είναι η εξής: Πριν το ματς του Πανθεσσαλικού είχαν γευματίσει οι Σαββίδης, Μελισσανίδης, μαζί με τον πρόεδρο της ΠΔΕ/ΕΠΟ, Ιωάννη Δρόσο, όμως οι σχέσεις του διακόπηκαν μετά από εκείνο το παιχνίδι και πλέον οι ΑΕΚ και ΠΑΟΚ βρίσκονται σε ανοιχτό και σκληρό πόλεμο. Χώρια που μέχρι τότε μπορεί να έχει γίνει και Grexit.

Το ερώτημα είναι αν φέτος θα… καταφέρουν να ξεφτιλιστούν για δεύτερη φορά. Η αστυνομία που στον Βόλο ήταν ανύπαρκτη, θα αναλάβει να γίνει το ματς με την παρουσία 22.000 φιλάθλων από την κάθε ομάδα για να… γιορτάσει η δήθεν εξυγίανση; Ποια είναι η άποψη του κ. Τόσκα; Ο Βασιλειάδης που πέρσι ζήτησε να αναβληθεί ο αγώνας, αλλά τον… άδειασαν θεαματικά, πως αισθάνεται άραγε; Ο Γραμμένος έχει καταλάβει ότι η ΕΠΟ διοργανώτρια ή θα κάνει αυτό που κάνει πάντα, δηλαδή δεν θα διοικεί;

Αραγε, οι ζημιές στο Πανθεσσαλικό πληρώθηκαν; Δεν είχαν πει ότι θα τις καλύψουν οι ΠΑΟΚ, ΑΕΚ; Γιατί όχι;

Η πρώτη σύσκεψη για τον τελικό της 12ης Μαϊου θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα, με την παρουσία των εκπροσώπων των δύο ομάδων, της ΕΠΟ, της Αστυνομίας και του Υφυπουργείου Αθλητισμού.