Ο Γραμμένος… έγραψε μέχρι και την FIFA

***Ο Χούμπελ είναι πυρ και μανία, επειδή έκανε προτάσεις, οι οποίες κατέληξαν σε κάποιο συρτάρι!

Αντιγράφουμε από το Δελτίο Τύπου της ΕΠΟ, με ημερομηνία 1 Φεβρουαρίου, μετά τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής της Επιτροπής (= ΔΣ): «Ο πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης κ. Χέρμπερτ Χούμπελ, με τη συμπλήρωση 6 μηνών παρουσίας της Monitoring Committee στην Ελλάδα, παρέδωσε εκ μέρους της στον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Γραμμένο και την Ε.Ε. υπόμνημα που περιλαμβάνει τα συμπεράσματα της Επιτροπής Παρακολούθησης για τη λειτουργία του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, καθώς και σειρά προτάσεων με στόχο «την βελτίωση των διαδικασιών στα πρότυπα της FIFA και της UEFA. Στο υπόμνημα της Επιτροπής περιλαμβάνεται και πρόταση για άμεση προσθήκη στην ΚΕΔ δύο ακόμα μελών από το εξωτερικό, ως συνεργάτες του κ. Περέιρα».

Αυτή είναι η αιτία που, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χούμπελ έγινε πυρ και μανία με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Ευάγγελο Γραμμένο και αιτία αποτελεί το γεγονός ότι η προαναφερόμενη έκθεσή του χάθηκε σε κάποιο συρτάρι, καθώς η ΕΠΟ τον αγνόησε και δεν έκανε τίποτα για να βελτιώσει το ποδόσφαιρο. Υπενθυμίζουμε και τις πληροφορίες ότι ο Χούμπελ έχει ενστάσεις για το αν ο Γραμμένος, τον οποίο εξακολουθεί να στηρίζει και του δίνει τελευταία ευκαιρία, μπορεί να διοικήσει…

Απόδειξη, η εξής επισήμανση στην αναφορά του, με την οποία εισηγείται Grexit: «Την 1η Φεβρουαρίου 2018, στην προσπάθειά της να συνδράμει στη συνολική ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, η Επιτροπή Παρακολούθησης εξέδωσε μία σειρά από συστάσεις προς την ΕΠΟ και ζήτησε την πλήρη υλοποίησή τους (βλ.παράρτημα). Μέχρι σήμερα, η πλειονότητα αυτών δεν έχει ληφθεί υπόψη».

-Το εκπληκτικό είναι ότι στο τελευταίο ΔΣ της ΕΠΟ, που έγινε στις 29 Μαρτίου, δηλαδή μετά την εισήγηση του Χούμπελ για Grexit, υπήρξαν παράγοντες της ομοσπονδίας, οι οποίοι φέρονται να δήλωσαν άγνοια για τις προτάσεις του Χούμπελ, ζητώντας από τον Γραμμένο να τους ενημερώσει σχετικά. Τι φοβάται η ΕΠΟ και δεν δίνει στη δημοσιότητα της συγκεκριμένες προτάσεις; Μήπως, φοβάται μην εκτεθεί;



-Για τη διαιτησία ο Χούμπελ ζήτησε δυο ξένους αρχιδιαιτητές και να φύγουν οι Τριτσώνης, Κουκουλάκης. Όμως, ο Γραμμένος έκανε μέχρι και συνάντηση με την UEFA για να το αποτρέψει και τελικά αρχές Μαρτίου, δηλαδή έναν μήνα μετά, ανακοινώθηκε ο Μαρίν. Όμως, με το που ήρθε ο Ισπανός, ο Περέιρα φρόντισε ήδη να τον βάλει στο περιθώριο, ενώ στη διαιτησία παραμένουν οι Τριτσώνης, Κουκουλάκης!