Ερχεται «κωμωδία» για δήθεν Grexit

***Η μόνη περίπτωση για να γίνει είναι να καταγγείλει ο Γραμμένος παρέμβαση του Βασιλειάδη στο αυτοδιοίκητο
***Πιθανό σενάριο ο προσωρινός αποκλεισμός τον Ιούνιο, χωρίς επιπτώσεις για τις ομάδες και την Εθνική
***Στόχος είναι να ξεχαστούν οι ευθύνες των FIFA, UEFA για τα χάλια του ελληνικού ποδοσφαίρου, αφού ανέχθηκαν τα πάντα
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ (ΓΑΥΡΟΣ)
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Το νέο αφήγημα του ελληνικού ποδοσφαίρου, αφού πλέον κανείς δεν χρησιμοποιεί τη λέξη «εξυγίανση», ούτε καν αυτοί που εμπνεύστηκαν το συγκεκριμένο παραμύθι, θα έχει τον τίτλο η… κανονικότητα. Με άλλα λόγια θα παιχθεί η «κωμωδία» περί Grexit, καθώς το πιθανότερο σενάριο είναι ο προσωρινός αποκλεισμός, διάρκειας 2-3 εβδομάδων μέσα στον Ιούνιο, για να ψηφιστούν - όσοι γνωρίζουν την κατάσταση γελάνε ακόμη αφού δεν εφαρμόζουν αυτούς που υπάρχουν- οι κανονισμοί, με την ευκαιρία της Τακτικής ΓΣ της ΕΠΟ και να περάσει αλώβητος ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Ευάγγελος Γραμμένος.
Grexit μπορεί να γίνει για δυο λόγους. Είτε για κρατική παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο, είτε για παράβαση του καταστατικού της FIFA. Αρα, η μόνη περίπτωση για… κανονικό Grexit είναι να καταγγείλει ο Γραμμένος στην FIFA κρατική παρέμβαση από τον Βασιλειάδη, όμως τέτοια πράγματα δεν γίνονται ούτε στα παραμύθια. Αλλωστε, ο Υφυπουργός Αθλητισμού είναι επίσημος συνομιλητής τόσο της ΕΠΟ, όσο και των FIFA, UEFA. Αρα, θα είναι σαν ο Γραμμένος να βάζει αυτογκόλ και μάλιστα θεαματικό, α λα Ρονάλντο κόντρα στην Γιουβέντους αλλά στην εστία της Ρεάλ. Το τελευταίο το γράφουμε, και για να κάνουμε χιούμορ, και για να περιγράψουμε την κατάσταση.
Ευθύνη για το Grexit θα έχουν και οι FIFA, UEFA, αφού η άλωση του ελληνικού ποδοσφαίρου από συγκεκριμένα συμφέροντα (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ) πραγματοποιήθηκε υπό την ανοχή τους. Αρα, δεν γίνονται αυτά τα πράγματα.

Το μεγάλο θέμα, πάντως, είναι πως οι υπερκείμενες αρχές «έμπλεξαν» και ψάχνουν τρόπο να ξεμπλέξουν, αφού όλος ο κόσμος γνωρίζει τις ευθύνες τους και κάθε σκάνδαλο στην Ελλάδα ισοδυναμεί με μπούμερανγκ για τις FIFA, UEFA.