«Νεύρα» Τεβεκέλη για το 100-0 υπέρ της ΑΕΚ χωρίς να την κατονομάσει!


***Ξεχνά το 100-0 υπέρ του ΠΑΟΚ, επειδή στο τέλος τους… νίκησε η ΑΕΚ!
***
Αυτή είναι η κατάντια των διαιτητών: Ο παράγοντας του ΠΑΟΚ θράσος να κάνει υποδείξεις, ζητώντας να φύγει κόσμος ενόψει των νέων πινάκων!
***Στα υπόλοιπα νέα: Ο Περέιρα υποσχέθηκε ανεξάρτητη και αμερόληπτη διαιτησία
***Ολα αυτά πρέπει να τα βλέπει η FIFA ενώ δικαιώνουν πανηγυρικά τις καταγγελίες του Ολυμπιακού για το διαιτητικό παρασκήνιο
***Ολα αυτά δείχνουν και τι θέλουν ενόψει της νέας σεζόν...


ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ (ΓΑΥΡΟΣ)
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ
Κατήφορος χωρίς τέλος για τους Ελληνες διαιτητές, αφού κατάφεραν το… ακατόρθωτο! Να τους αμφισβητεί μέχρι και ο ΠΑΟΚ, παρά το 100-0 υπέρ του σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, καθώς τα εξόφθαλμα λάθη, για χάρη της ομάδας της Θεσσαλονίκης, γεμίζουν βιβλίο. Παρόλα αυτά ο σύμβουλος διαιτησίας του ΠΑΟΚ, Μάλαμας Τεβεκέλης, όχι μόνο είχε το θράσος να κάνει υποδείξεις στην ΚΕΔ, ζητώντας να φύγουν ρέφερι ενόψει των νέων πινάκων.
Επίσης, , ως συμπέρασμα, από τα λεγόμενά του προκύπτει και ο πόλεμος που έρχεται με την ΑΕΚ, η οποία κρατά χαμηλούς τόνους, όμως, αν λάβουμε υπόψη τι γινόταν στο παρασκήνιο σε όλη τη σεζόν (με τελευταία παραδείγματα την εμφάνιση και την εξαφάνιση Κομίνη από τους ορισμούς, τη μάχη ΠΑΟΚ, ΑΕΚ για Σιδηρόπουλο και Παπαπέτρου, αντίστοιχα, τον ορισμό ξένου διαιτητή στον τελικό), είναι απίθανο να τα αφήσει όλα στην τύχη. Όπως φαίνεται κάποιοι καλόμαθαν και τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Κατά την άποψή μας σε μια χώρα με φυσιολογικό ποδόσφαιρο και διαιτησία, η ανεξάρτητη και αμερόληπτη ΚΕΔ έπρεπε να αντιδράσει, καθώς ο Τεβεκέλης δεν είναι πρώην διαιτητής, είναι παράγοντας του ΠΑΟΚ, δηλαδή υπάρχει και λόγος παραπάνω.
Ολα αυτά θα πρέπει να τα βλέπει η FIFA ενώ δικαιώνουν πανηγυρικά για τις καταγγελίες του Ολυμπιακού για το διαιτητικό παρασκήνιο. Αλλωστε, η Παγκόσμια Ομοσπονδία ανέχθηκε πρόσωπα, αποφάσεις και καταστάσεις, όμως και μόνο τα τελευταία γεγονότα δείχνουν και τι γίνεται! Πλέον, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ θέλουν το 100-0, η κάθε ομάδα για την πλευρά της και ο… Θεός βοηθός, ενόψει των νέων πινάκων διαιτησίας. Αρα, το… σύστημα της σεζόν 2017-18 δεν θα είναι ίδιο.