Στροφή 180 μοιρών του Τεβεκέλη με τον Περέιρα

Ξεκινάμε με δηλώσεις του Μάλαμα Τεβεκέλη στις 2 Απριλίου 2018:
-«Σαφώς και είναι ευθύνη του Περέιρα (σ.σ. επειδή δεν ορίζονταν οι Διαμαντόπουλος, από τον οποίο είχε παράπονα η ΑΕΚ και ο βοηθός Κούλα Χασάν, επειδή ευνόησε τον ΠΑΟΚ), δεν είναι καθόλου προσεκτικός. Λέγεται και ακούγεται ότι υπάρχει. Θα μαζευτούν καμία δεκαριά εκεί στην ΚΕΔ ενώ είναι δουλειά που μπορούν να κάνουν δυο άτομα».
- «Με την απομάκρυνση του Κουκουλάκη, πανηγύριζαν κάτω. Επιτέλους φεύγει, και έρχεται ο νέος (σ.σ. ο Μαρίν) που δεν τον έχουμε δει ακόμη».
Συνεχίζουμε με δηλώσεις του Μάλαμα Τεβεκέλη στις 17 Μαϊου 2018, από τις οποίες προκύπτει η θεαματική αλλαγή στάσης προς τον Περέιρα:
«Ο κύριος Περέιρα που είναι αυτή τη στιγμή το Α και το Ω στην ελληνική διαιτησία. Ο κύριος Μορίν και ο νέος που θα έρθει δεν έχουν εικόνα. Αλλά ο κύριος Περέιρα που παρακολούθησε το πρωτάθλημα έχει εικόνα».
Νομίζουμε ότι τα παραπάνω δεν χρειάζονται εξήγηση. Αρχικά, ο ΠΑΟΚ τα είχε με τον Περέιρα λόγω των ορισμών, όμως μετά την επιλογή του Μπορμπαλάν έχουμε… αγάπη μόνο που θα έλεγε και το τραγούδι!
Ενδιαφέρον έχει και η απάντηση που έδωσε ο Τεβεκέλης σε ερώτηση, στην προ διημέρου συνέντευξή του, «για το ενδεχόμενο παρέμβασης του Γραμμένου» για να φύγουν κάποιοι διαιτητές: «Πρόεδρος της ομοσπονδίας είναι. Εάν δεν ότι κάτι δεν πάει καλά, σε συνεννόηση με την ΟΥΕΦΑ επειδή έχουμε επιτροπεία, πρέπει να παρέμβει. Βλέπει κι αυτός αυτό που βλέπουμε όλοι. Είδαμε ότι από ένα σημείο και μετά κάτι δεν πήγε καλά στη φετινή σεζόν».
«Ο δικός μας Γραμμένος», έτσι; Το είπε και ο Σαββίδης!