Τζώρτζογλου: «Δεσμεύομαι ότι θα παραιτηθώ αν φέρετε μέχρι τις 31/05 τα 500.000 ευρώ»


Σε εξέλιξη βρίσκεται η εκλογική διαδικασία στην ΕΠΣ Ηρακλείου, ενώ πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία έγιναν τα εξής:

www.neakriti.gr
Ένταση υπήρξε μεταξύ Τζώρτζογλου και Καλέμπουμπα γιατί ο δεύτερος ήθελε να πάρουν το λόγο τα σωματεία ενώ δεν προβλέπεται από την ημερήσια διάταξη της έκτακτης γενικής συνέλευσης. Ο Καλέμπουμπας χαρακτήρισε τη διαδικασία παρωδία.
*Έπειτα ο κ. Τζώρτζογλου απάντησε στον κ. Λημναίο, λέγοντας: «Πως να κοιτάζω έναν άνθρωπο, να τον χαιρετάω και να αφήνει υπόνοιες για χρήματα στα δικαστήρια, να λέει ότι είμαι εφιάλτης, να λένε ότι καταζητείται ο Τζώρτζογλου. Παρά τις προκλήσεις λέω δεν απαντώ δεν σχολιάζω».
Αναφορικά με τις εξαγγελίες του κ. Λημναίου, ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ τόνισε: «Δεσμεύομαι ότι θα παραιτηθώ αν φέρετε μέχρι τις 31 Μαΐου τα 500.000 ευρώ, δηλαδή 6000 ευρώ σε κάθε σωματείο, δεσμεύομαι ότι θα παραιτηθώ», ενώ σ' αυτό το κομμάτι ο κ. Λημαίος απάντησε και λέει ότι ποτέ δεν σας σπιλώνουμε.
*Το λόγο πήρε ο κ. Λημναιος αρχικά και μιλά για την υποψηφιότητά του. Παρότι δεν προβλέπεται από το καταστατικό, ο κ. Τζώρτζογλου είπε να μιλήσει ο υποψήφιος πρόεδρος της μιας παράταξης και στη συνέχεια θα απαντήσει ο ίδιος.
Όπως ανέφερε στο λόγο του ο κ. Λημαίος: «Δεσμεύομαι ότι θα παραιτηθούμε αν δεν τηρήσουμε αυτά που σας υποσχόμαστε. Δεν έχω πρόβλημα με τον κ. Τζώρτζογλου. Η διαφορά μας είναι η φιλοσοφία μας. Δεν είμαι αντίπαλός σου».