ΣΔΠ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Εκλογές στις 8 Ιουνίου


Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης σύμφωνα με το άρθρο 18 του καταστατικού, αποφάσισε να συγκαλέσει τακτική γενική συνέλευση και προσκαλεί τα μέλη του να λάβουν μέρος για να συζητηθούν και να παρθούν αποφάσεις στα παρακάτω θέματα ημερησίας διατάξεως :
1.- Εκλογή, με μυστική ψηφοφορία, δύο τακτικών μελών καθώς και αναπληρωματικών για την εφορευτική επιτροπή. Η ψηφοφορία αυτή θα διαρκέσει κατά τις ώρες 6 μ.μ. έως 8 μ.μ. παράλληλα με την εγγραφή των μελών στο βιβλίο της γενικής συνελεύσεως
2.- Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός του απερχομένου Δ.Σ. για τη περίοδο από 01 Ιουνίου 2017 έως 31 Μαΐου 2018. Έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής.
Κριτική στη παραπάνω λογοδοσία, συζήτηση - προτάσεις.
3.- Απαντήσεις - διευκρινήσεις του απερχομένου Δ.Σ. στην ανωτέρω κριτική.
4.- Λήψη απόφασης, με φανερή ψηφοφορία {δι' ανατάσεως της χειρός}, για τον διοικητικό και τον οικονομικό απολογισμό.
5.- Λήψη απόφασης, με μυστική ψηφοφορία, για την εκλογή :
α.- του νέου εννεαμελούς Δ.Σ. καθώς και των αναπληρωματικών του μελών .
β.- της νέας τριμελούς εξελεγκτικής επιτροπής και των αναπληρωματικών της μελών
γ.- της νέας τριμελούς πειθαρχικής επιτροπής καταστατικών παραβάσεων [Π.Ε.Κ.Π.] καθώς και των αναπληρωματικών της μελών.
Η υποβολή των υποψηφιοτήτων θα γίνεται δεκτή το αργότερο μέχρι και τη Κυριακή 03 Ιουνίου 2018 και ώρα 9 το βράδυ στη Γραμματεία του Συνδέσμου μαζί με την καταβολή του σχετικού παραβόλου που είναι δέκα πέντε {15,00} ευρώ για τους υποψηφίους του Δ.Σ., εννέα {9,00} ευρώ για τους υποψηφίους των δύο επιτροπών εξελεγκτικής και ΠΕΚΠ καθώς και τρία {3,00} ευρώ για τους υποψηφίους της εφορευτικής επιτροπής.
Δικαίωμα υποψηφιότητας έχουν τα ταμειακώς εντάξει μέλη του Συνδέσμου που πληρούν τις προϋποθέσεις του καταστατικού του Συνδέσμου.
Δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στη γενική συνέλευση έχουν τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη του Συνδέσμου που έχουν γραφεί στο βιβλίο μέχρι το τέλος της γενικής συνέλευσης (το αργότερο που μπορούν να κρατήσουν οι εργασίες της συνέλευσης είναι 9 μ.μ.).
Η τακτική γενική συνέλευση θα διεξαχθεί σε ΜΙΑ ημέρα.
Τη Παρασκευή 08 Ιουνίου 2018 κατά τις ώρες 6 μ.μ έως 9 μ.μ θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης {Πολυτεχνείου 17, β΄ είσοδος 3ος όροφος} και θ' ασχοληθεί με τα πρώτα τέσσερα θέματα της ημερησίας διατάξεως {από 1 έως 4 της παρούσης προκηρύξεως}.
Την ίδια ημέρα Παρασκευή 08 Ιουνίου 2018 η γενική συνέλευση θ' ασχοληθεί και με το πέμπτο {5} θέμα της ημερησίας διατάξεως δηλ. την εκλογή ΔΣ και επιτροπών με μυστική ψηφοφορία των μελών του Συνδέσμου κατά τις ώρες 9 μ.μ έως 12 τα μεσάνυχτα.
Εφόσον δεν υπάρξει απαρτία η γενική συνέλευση θα επαναληφθεί την επόμενη ημέρα Σάββατο 09 Ιουνίου 2018 κατά τις ίδιες ώρες στον ίδιο χώρο και με τα ίδια θέματα ημερησίας διατάξεως. Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Ιωάννης Τζίκας Ο Γεν. Γραμματέας Χαράλαμπος Κωστούδης

Σχόλια