Το ίδιο «πανηγύρι», όπως και πέρσι το καλοκαίρι


***Τα ίδια… ξινά σταφύλια οι εξαγγελίες για τη διαιτησία

Αν η FIFA θέλει να λύσει το πρόβλημα της διαιτησίας η αποχώρηση των Περέιρα, Τριτσώνη, Κουκουλάκη είναι μονόδρομος. Ακόμη και ο τρίτος αρχιδιαιτητής ουσιαστικά θα είναι πρώτος, δηλαδή το «αφεντικό», όμως δεν ξέρει τους ρέφερι και δεν είναι δυνατόν να τον ενημερώσουν αυτοί που επί θητείας τους η διαιτησία ήταν 100-0 υπέρ των ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και 100-0 κατά του Ολυμπιακού.
Αλλωστε κάθε χρόνο με τις υποσχέσεις των FIFA, UEFA θυμίζουν …πανηγύρι, σχόλιο που έχει σχέση και με την έλευση υπερσυμβούλου για να μάθει στην ΕΠΟ να διοικεί. «H FIFA και η UEFA θα είναι παρούσες και θα δημιουργήσουμε μια Επιτροπή Παρακολούθησης που θα παρακολουθεί τις δραστηριότητες της νεοεκλεγείσας διοίκησης της ΕΠΟ», είχε υποσχεθεί, πριν έναν χρόνο ο εκπρόσωπος της FIFA, Νόνταρ Αχαλκάτσι. Όμως, η Επιτροπή Παρακολούθησης του Χούμπελ ερχόταν στην Ελλάδα μόνο για εκδρομές και, όταν όλα είχαν κριθεί, θυμήθηκε να εισηγηθεί και δεύτερο αλλά και τρίτο ξένο αρχιδιαιτητή.
Όμως, από την αρχή είχαν εξαγγείλει τρεις ξένους παράγοντες στην ΚΕΔ. «Είμαστε επίσης έτοιμοι να σας στείλουμε τους καλύτερους ειδικούς μας ώστε να σας βοηθήσουν και να συνεργαστείτε όσον αφορά κάθε ζήτημα διαιτησίας, από τους διαιτητές μέχρι τα θέματα ασφαλείας», είχε περί πριν έναν χρόνο, επίσης στη ΓΣ της ΕΠΟ, ο εκπρόσωπος της UEFA, Ζόραν Λάκοβιτς. Και ήρθε ο Περέιρα που διέλυσε τα πάντα. Ο Μαρίν ήρθε τον Μάρτιο για ορισμούς αλλά βλέπει διαιτητές!!!