Προκάλεσαν με τα λάθη, ξεφτίλισαν την… εξυγίανση

***Οι Ελληνες διαιτητές δεν τα έκαναν όλα αυτά;

Η ποδοσφαιιρκή σεζόν έκλεισε με την πλήρη απαξίωση των Ελλήνων διαιτητών. Πλέον δεν μπορούν να σταθούν, αφού η ίδια η ΚΕΔ τους έκρινε ανίκανους και ακατάλληλους, ορίζοντας τον Μπορμπαλάν στον τελικό Κυπέλλου, έναν ξένο διαιτητή μετά από 43 χρόνια. Παράλληλα, η ΚΕΔ, εμμέσως πλην σαφώς, έκρινε ότι πυροδότησαν το κλίμα μεταξύ των ομάδων, καθώς η ΑΕΚ ήθελε τον Παπαπέτρου και ο ΠΑΟΚ τον Σιδηρόπουλο, άρα παραδέχθηκε ότι η διαιτησία αλλοίωσε και τη βαθμολογία του πρωταθλήματος.
Οι Ελληνες διαιτητές, πλέον δεν μπορούν να σταθούν. Η ΚΕΔ θέλει να βάλει στον κανονισμό να ορίζονται ξένοι ρέφερι από τη νέα σεζόν, όμως το ιδανικό θα είναι να βάλει να ορίζονται αποκλειστικά ξένοι διαιτητές στα ντέρμπι. Δεδομένου ότι θα …σαρώσει αρκετούς από τους πίνακες, δεν θα έχει έμπειρους για δύσκολα παιχνίδια.
Οι Ελληνες διαιτητές πλέον δεν μπορούν να σταθούν. Ο Μπορμπαλάν τους έβαλε τα γυαλιά και τους έβγαλε στη σέντρα, επειδή απέδειξε πως είναι το 50-50 στη διαιτησία.
Οι Ελληνες διαιτητές, πλέον δεν μπορούν να σταθούν. Θα αμφισβητούνται όχι μόνο από τους παράγοντες αλλά και από τους φιλάθλους. Ολοι είδαν τον τελικό και έβγαλαν συμπεράσματα.
Οι Ελληνες διιατητές πλέον δεν μπορούν να σταθούν. Με τα λάθη τους σε όλη τη διάρκεια της σεζόν έδειχναν το χαμηλό τους επίπεδο. Αν δεν ίσχυε το τελευταίο ο Μπορμπαλάν δεν θα ερχόταν ποτέ στην Ελλάδα.
Τους… έφαγε η εξυγίανση! Αν ίσχυε το αντίθετο, αν κάποιος τους υπολόγισε θα προκαλούσε και θόρυβο η επιστολή τους προς την Περέιρα. Όμως, μια που την έστειλαν, μια που δημοσιεύτηκε και μια που ξεχάστηκε από όλους. Και από τον ίδιο τον Περέιρα. Ο Πορτογάλος παρουσιάζεται δικαιωμένος από την επιλογή του Μπορμπολάν και είναι λογικό να είναι το μόνο που τον ενδιαφέρει. Ο Ισπανός, αλβανικής καταγωγής, Εντι Ντερβισάι, ο οποίος είναι μέλος της Επιτροπής Παρακολούθησης της FIFA, μετά τον τελικό επισκέφτηκε τον Μπορμπαλάν στα αποδυτήρια, όπου τον αγκάλιασε και τον φίλησε…
 



***Μετά την αλλαγή στην εμφάνιση του μπλογκ, τα κείμενα  δεν μπαίνουν με χρονική σειρά αλλά με βάση την αξιολόγηση…