Η προσφορά των Τριτσώνη, Κουκουλάκη στη διαιτησία


Μεγάλο το όφελος της διαιτησίας και του ελληνικού ποδοσφαίρου από την προσφορά των Τριτσώνη, Κουκουλάκη. Μετά την πρώτη τους χρονιά ως αποκλειστικοί υπεύθυνοι των ορισμών ήρθε στην Ελλάδα Επιτροπή Παρακολούθησης και ξένος αρχιδιαιτητής (Περέιρα). Παρέμειναν σύμβουλοι του Πορτογάλου, με έντονο άρωμα επιρροής τους στους ορισμούς (και με καταγγελίες ότι αυτοί τους κάνουν), και όχι μόνο ήρθαν δυο ακόμη ξένοι αρχιδιαιτητές (ο Μαρίν και ένας που αναμένεται), μέχρι και ξένος διαιτητής (Μπορμπαλάν) σφύριξε τελικό Κυπέλλου μετά από 43 χρόνια. 
Να μην ξεχάσουμε και τον υπερσύμβουλο της ΕΠΟ. Μην γελιέστε ακόμη και η Επιτροπή Παρακολούθησης και ο υπερσύμβουλος στην κατάσταση στη διαιτησία οφείλονται που έρχονται για το παντεσπάνι τους στην Ελλάδα, όπως και οι Περέιρα, Μαρίν. Όλα αυτά ενώ ο μισθός των Τριτσώνη, Κουκουλάκη αποτελούσε και αποτελεί πρόκληση.
Είναι πολλά τα παραδείγματα που δείχνουν ότι οι Περέιρα, Μαρίν, Τριτσώνης και Κουκουλάκης (ή μήπως οι δυο τελευταίοι;) δεν ξέρουν να κάνουν ορισμούς. Ένα από αυτά είναι ο Ευαγγέλου που τον έβαλαν Ολυμπιακός-ΠΑΟ 1-1 και έδωσε πέναλτι σε φάση εκτός περιοχής. Ένα ακόμη ο Τζήλος. Ο πρώτος διαιτητής σε ορισμούς, δηλαδή ο Τζήλος, επιλέχθηκε για το ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 0-3, όμως με τα λάθη που έκανε έδειξε το χαμηλό επίπεδό του.