Γ' Εθνική: Διαιτητής ...“φάντασμα” στο Καλαμάτα – Αστέρας Αμαλ. με ακατανόητη επιλογή της ΚΕΔ/ΕΠΟ!


www.iliaoikonomia.gr
Έντονο σκεπτικισμό και προβληματισμό (αν όχι και ανησυχία), έχει προκαλέσει η κίνηση της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας ΕΠΟ να μην αξιολογήσει το μεγάλο ματς της Κυριακής ανάμεσα στην Καλαμάτα και τον Αστέρα Αμαλιάδας.
Έτσι ώστε δεν έβαλε διαιτητή ανώτερης κατηγορίας – Β' Εθνικής κυρίως, όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις, κι όπως άλλωστε η ίδια έχει κάνει σε άλλα φετινά ματς από τις πρώτες κιόλας αγωνιστικές.
Σε ένα από τα σημαντικότερα ματς, όχι μόνο του πρώτου γύρου στον 5ο όμιλο, αλλά ουσιαστικά ολόκληρου του φετινού (μικρού σε διάρκεια άλλωστε) φετινού πρωταθλήματος!
Όπου αγωνίζονται, η Καλαμάτα κι ο Αστέρας Αμαλιάδας, οι οποίες άλλωστε εκτός των άλλων είναι οι μοναδικές δυο ομάδες που από τον όμιλο αυτόν έχουν δηλωμένο επίσημα στόχο ανόδου!
Ο Νίκος Αγγελάκος από την Αρκαδία που ορίστηκε να διευθύνει το μεγάλο παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής την Κυριακή, είναι διαιτητής Γ' Εθνικής αλλά και με κάποια συγκεκριμένα δεδομένα που δημιουργούν ακόμα μεγαλύτερα ερωτηματικά για την επιλογή της Κ.Ε.Δ./ΕΠΟ:

* Ο συγκεκριμένος διαιτητής δεν έχει παίξει άλλο φετινό ματς της Γ' Εθνικής!!!

Αρχικά ορίστηκε για πρώτη φορά, την περασμένη εβδομάδα (9η αγωνιστική) στο ματς Πανηλειακός – Αχαϊκή. Όμως στη συνέχεια δήλωσε κώλυμα και δεν αγωνίστηκε (ορίστηκε τελικά άλλος διαιτητής, ο Γκριτζέπης, επίσης Αρκαδίας, που διαιτήτευσε το ματς στον Πύργο).

* Σε ότι αφορά πρόσφατη αγωνιστική παρουσία του, εμφανίζεται να έχει σφυρίξει μόνο αγώνα ...Γυναικών, στις 19 Νοεμβρίου (Α' Εθνικής, Φείδων Άργους – ΑΕ Λάρισα).

Κι ακόμα:

* Τον Αύγουστο δεν πέρασε τα αγωνιστικά τεστ των διαιτητών Γ' Εθνικής και κόπηκε!
Τελικά πέρασε στα επαναληπτικά (προβλέπονται από τον κανονισμό διαιτησίας για τέτοιες περιπτώσεις), στα τέλη Σεπτεμβρίου, κι έτσι κατοχύρωσε τη θέση του στον πίνακα όπως είχε επιλεγεί.

* Αυτη είναι η τέταρτη χρονιά του στη Γ' Εθνική κατηγορία. Πέρυσι, μεταξύ των λίγων αγώνων που διαιτήτευσε ήταν και το Αστέρας – Παναχαική, με αρκετά λάθη σε βάρος των γηπεδούχων, καθώς και Τσικλητήρας Πύλου – Ερμιονίδα, επίσης με αρκετά λάθη...

Βοηθοί του Ν. Αγγελάκου ορίστηκαν να είναι οι Χαραλαμπόπουλος και Κύριος, επίσης από την Αρκαδία. Αυτοί είναι Β' Εθνικής (ο πρώτος από παλιότερα, ο δεύτερος εδώ και λίγο διάστημα)...

- Ο Αστέρας, υπενθυμίζεται, έχει πρόσφατη ...κακή εμπειρία από σημαντικό ματς που έπρεπε να αξιολογηθεί αλλά δεν αξιολογήθηκε (όσο κι όπως θα έπρεπε). Αυτό στον Πύργο, την 7η αγωνιστική, με τον Πανηλειακό.