ΑΙΣΧΟΣ! Με αποφάσεις-σκάνδαλο δίνουν βαθμούς στον ΠΑΟΚ και τον κρατούν στην κορυφή, αλλοιώνοντας τη βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας

***ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ-ΝΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΛΦΑΚΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ ΠΕΤΥΧΑΝ ΤΟ 3-2 ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΩΤΕΡΟΣ.
***ΔΕΝ ΑΠΕΒΑΛΕ ΤΟΥΣ ΡΑΤΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ, ΜΑΝΤΟΥΡΟ.
***ΤΡΑΓΙΚΟΣ Ο ΒΟΗΘΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕΤΡΗΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟ 3-3. ΑΠΟ ΟΦΣΑΪΝΤ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΟΥΧΩΝ.
***ΤΑ... ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ Ο ΠΑΟΚ.

Αίσχος, αίσχος, ΑΙΣΧΟΣ…
Διαιτησία – ντροπή από τον Γιάννη Δελφάκη (Αρκαδίας) στην Τούμπα, ο οποίος με τα λάθη του, μαζί με αυτά του πρώτου βοηθού Δήμου Αναστόπουλου (Αρκαδίας), έδωσαν στο… πιάτο τη νίκη στον ΠΑΟΚ, με 3-2 επί του Πανιωνίου. Ακόμη και η λέξη… χειρουργείο (εννούμε από αγωνιστικής άποψης, καθώς η λέξη χρησιμοποιείται στην ποδοσφαιρική γλώσσα) μπορεί να είναι πολύ μικρή για να αποδώσει την πραγματικότητα. Έχουμε να κάνουμε με την χειρότερη διαιτησία, πάντα σε συνδυασμό των λαθών του ρέφερι και του βοηθού, της σεζόν.
Αν αυτά γινόταν υπέρ άλλης ομάδα μπορεί οι… εξυγιαντές να είχαν ζητήσει να διακοπεί το πρωτάθλημα.
Αίσχος, αίσχος, ΑΙΣΧΟΣ…
Με το πέναλτι που έδωσε ο Δελφάκης στο 70’, σε μαρκάρισμα του Οικονόμου στον Παπαδόπουλο, θα πρέπει να γέλασαν ακόμη και τα …φαντάσματα! Με αυτό σκόραρε ο Αθανασιάδης και ο ΠΑΟΚ νίκησε 3-2. Επίσης, ο ρέφερι του ματς της Τούμπας δεν απέβαλε τον Παπαδόπουλο, ο οποίος μετά το προαναφερόμενο σημαντικό λάθος του Δελφάκη έπιασε από το λαιμό και έριξε κουτουλιά στον Ιμπαγάσα, προτιμώντας να δείξει κίτρινη και στους δυο, αν και ο παίκτης του Πανιωνίου απλά έσπρωχνε τον αντίπαλό του. Επαναλαμβάνουμε ο Παπαδόπουλος… όρμηξε και τιμωρήθηκε το ίδιο με τον Ιμπαγάσα.
Αίσχος αποτελεί και η απόφαση του Δελφάκη να μην αποβάλει τον Μαντούρο στο 48’, ο οποίος πάτησε τον Σιώπη στον αστράγαλο. Ο ρέφερι απλά του έδειξε κίτρινη, όμως η φάση είναι ο ορισμός της κόκκινης κάρτας, επειδή έχουμε να κάνουμε σοβαρό επικίνδυνο παιχνίδι που θέτει σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα του αντιπάλου ποδοσφαιριστή.
Αίσχος αποτελεί και η απόφαση του Δελφάκη να μην δείξει κίτρινη στον Ρατς στο 56’ για μαρκάρισμα στον Μπουμάλ που θα ήταν η δεύτερη.
Τραγωδία ήταν ο πρώτος βοηθός Δήμος Αναστόπουλος (Αρκαδίας), ένας ακόμη που ευνόησε τον ΠΑΟΚ (μετά τους Καμπούρη (Εύβοιας, στο ματς με τον Λεβαδειακό), Παστρωμά (Δυτικής Αττικής, στο ματς με την Κέρκυρα), Γουργιώτη (Φθιώτιδας, στο ματς με τον Πανθρακικό)… Στην Τούμπα ο Αναστόπουλος ξεπέρασε (κι αυτός όπως ο Δελφάκης) κάθε όριο εύνοιας και δεν μέτρησε γκολ του Οικονόμου στο 89’, μια οριακή φάση, όμως η αμφιβολία είναι υπέρ του επιτιθέμενου και φυσικά πρόκειται για σκάνδαλο. Επίσης, η επίθεση του Σαλπιγγίδη ξεκινά από οφσάιντ και είναι πριν το κόρνερ με το οποίο ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε (1-1). Εδειξε από την αρχή τις προθέσεις του ο Αναστόπουλος.
Υ.Γ.: Το πέναλτι υπέρ του Κολοβού είναι σωστό. Κατ’ αρχήν ο Βίτορ τον σπρώχνει, μπορεί ο αμυντικός του ΠΑΟΚ να κάνει και χέρι, ενώ ο Κάτσε πάει άτσαλα και μαζί με τον συμπαίκτη του τον κάνουν… σάντουϊτς.
Υ.Γ.2: Ο Δελφάκης «κατάπιε» κι άλλες κίτρινες σε παίκτες του ΠΑΟΚ (Τζανδάρης 65’, Βίτορ 80’).
Υ.Γ.3: Ο Παπαδόπουλος αντί για κίτρινη για θέατρο πήρε πέναλτι. Τέτοιους κανονισμούς έμαθε ο Δελφάκης.

ΤΑ ΧΟΝΤΡΑ ΛΑΘΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ




ΚΑΙ ΠΕΡΣΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΤΣ Ο ΔΕΛΦΑΚΗΣ ΤΑ ΕΙΧΕ ΤΙΝΑΞΕΙ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ: